Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 25 to 36 of 67
  1. #25
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    this stinks
    it was also revving real high without much movement, kinda like if the clutch is slightly in :/

  2. #26
    Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Eastwood
    Car:
    Waiting on ride
    Too many problems man.

    Check fuses, check globes. Make sure it is all working. Supply power to your fans by using your battery and a 'paper clip' to send power to the fan and ground it to a earth on the body.

    Reverse hasn't worked before the swap well.. that has to be fixed.
    SOHC just kicked in YO!

  3. #27
    Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Eastwood
    Car:
    Waiting on ride
    So you would have it in gear but with little / no movement even when you had clutch off and accelerator pushed in?
    SOHC just kicked in YO!

  4. #28
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    ill look everything over once more tommorrow and will let you know

  5. #29
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    but thinknig illvjust hardwire the fan into accessories.

  6. #30
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    who would be best to talk to about voltage drop in the dc2??"

  7. #31
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    All fuses good. All grounds are good.
    I'm now getting a cel for intake air temp sensor

  8. #32
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    i've begun to notice that the battery light stays light while i try to turn it over.
    meaning low battery?? or charging system having issues??
    when i check the volts its at 12.9.
    I'm getting to the point where im almost tempted to just take it to a mechanic and spend the last of the money i have left :/
    Last edited by Dyln.bxtr; 20-08-2013 at 04:58 PM.

  9. #33
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    just tried starting with multimetre on to check for drop. started straight up.
    have a hunting idle going from 1,000 to 1,500.

  10. #34
    Member Array
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    JDM PARTS BRISBANE
    Car:
    EURO LUX
    he forgot to say he chopped and paste multiple looms to make this work

  11. #35
    Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Car:
    Ek4_cxi_type_R
    lol lan
    Last edited by joyride; Today at 07:26 AM. Reason: Ask for permission if you're going to use someone elses pic

  12. #36
    Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brisbane, qld
    Car:
    98 ek b18cr
    cut one loom as stated in the first post.
    all trolling kept off this post please

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.1.3


Terms and Conditions
Ozhonda.com is in no way affiliated with the Honda motor company or Honda Australia in anyway whatsoever.