Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    93 Accord speedo problem

    Hello. The speedo on my 93 Accord is eratic. It jumps up and down. It even does it while stopped at lights. Don't think it's the speed sensor. I changed it not long ago, bedides it couldn't be that when stopped at lights.

  2. #2
    Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Sydney
    Car:
    94 & 06 Accord
    Hi Steve. I vaguely remember talking about your wiper problem some time ago and me finding a link about some theory involving the speed sensor. Or am I mixing things up?
    Current: 2006 i-CTDi Tourer 1994 VTI Accord Wagon

  3. #3
    Hello Richard. Yes I still have the wiper problem, whereby the wipers come on when I turn the headlights on. So far I haven't found a solution. I took it to an auto electrician 2 days ago and fortunately it did it in front of him. He mentioned some sort of feedback, whatever that is. Sometimes they don't play up and when they do it's only about 30 secs to 2 min then they turn off. So he has only this timeframe to sort it. As for the speedo it was erratic even stopped at lights. It was going all over the place so I don't think it's the speed sensor. I don't know if all this is related to 1 issue

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.1.3


Terms and Conditions
Ozhonda.com is in no way affiliated with the Honda motor company or Honda Australia in anyway whatsoever.